Efter att levererat, konstruerat och byggt pooler i mitt dåvarande företag PoolHuset i 30 år, sålde jag företaget hösten 2006. Då som nu kändes det som det fattades en dimension på den svenska poolmarknaden. Det byggs pooler i en massa olika materiel, många är bra och en del mindre bra. Att inte pooler byggs i betong är inte så konstigt. Det är oftast dyrare, mer tidskrävande och man kan inte göra några större misstag då det är nästan omöjligt att ändra något efteråt.

 

En idé jag burit länge har varit att skapa den optimala poolen för typiskt svenska förhållanden. Det skall vara en pool som är formstabil, hållfast, ha lång livslängd och tillförlitlig. Det vill säga en pool som knallar och går, år efter år utan att något krånglar. All erfarenhet läggs på de detaljer som bestämmer en pools trevnad, skötsel, service och hållbarhet. Det är tråkigt att se två år gamla pooler blir rundare och rundare för att motfyllningen inte varit tillräcklig. Eller att poolen ser ut som ett timglas för att plattläggaren gått lite för hårt fram med markvibratorn.

 

Att nu utveckla en prefabricerad stomme i betong med alla stöd och balkar och sedan utrusta dessa med bara de bästa detaljer som finns på marknaden. Att dessutom leverera poolerna i princip till hela landet och till ett överkomligt pris har jag tagit som en utmaning. De första prototyperna har lämnat fabriken och står nu badklara på olika platser i Sverige. Några har delvis grävts ner men de flesta står helt ovan mark. En lyckad pool är nu inte bara en bra stomme men det är en bra grund att bygga vidare på. Alla detaljer i pooler är utvalda för att jag tycker att de är de enda som håller den standard som skall förknippas med mitt företag – Betongpooler – Byggare Robert Lindstam. Jag har inte en leverantör av pooldetaljer, utan att jag handlar de bästa delarna till de pooler jag levererar. Jag bygger inte de billigaste poolerna men antagligen de BÄSTA.

 

Robert Lindstam

   

 

 

 

 

 

 
             
     

  Startsida  

Kontakt

 

Bildgalleri

 

 

Webdesign Råsäter Rådgivare AB